ANËTARËT E BORDIT TONË

Joseph Friedhoff

Joe shërben si zëvendëspresident për Michigan Virtual. Ai fitoi Ph.D. në teknologjitë arsimore nga Universiteti Shtetëror i Miçiganit dhe është një studiues i njohur në nivel kombëtar në fushën e të mësuarit në internet dhe të përzier. Ai ka dhënë mësim si në mjediset ballë për ballë ashtu edhe në internet, si dhe në nivelet e mesme, universitare dhe pasuniversitare. Jashtë punës, Joe, tre djemtë e tij dhe gruaja e tij, Laura, bëjnë taekwondo së bashku. Mësimi se si të kiteboard është i radhës në listën e tij.

Hana Qerimi

Hana Qerimi është një sipërmarrëse e pasionuar, e cila me sukses ka nisur dhe zgjeruar dy startup-et në nivel ndërkombëtar, që janë Digital School një institucion arsimor dhe Starlabs një kompani teknologjike. Të dyja kompanitë e saj sot punësojnë mbi 100 inxhinierë të rinj kosovarë. Hana ka mbi 10 vjet përvojë profesionale në menaxhimin e projekteve dhe programeve kryesisht në sektorin e TIK ku ka punuar si menaxhere projektesh dhe programesh me klientë globalë si sistemet ATT mobility, Vodafone dhe eXtenet në Shtetet e Bashkuara.

Art Shala

Arti është një tregtar i zjarrtë dhe person biznesi me më shumë se 12 vjet përvojë pune. Ai mban titullin Ph.D. në Marketing. Arti mori diplomën MSc në Komunikim dhe Ekonomi nga Universiteti i Luganos në Zvicër. Ai ka qenë i përfshirë në mbështetjen e sektorit të arsimit dhe ka punuar me disa organizata. Aktualisht, ai është Themelues dhe Drejtor Menaxhues në XPR Consulting si dhe anëtar i bordit këshillues në MACOA GmbH dhe profesor i marketingut në Universitetin e Gjilanit në Kosovë.

Astrit Desku

Astrit është ekspert në fushën e Teknologjisë së Informacionit me një specializim të ngushtë në menaxhimin dhe zhvillimin e aplikacioneve softuerike. Ka diplomuar në Universitetin e Prishtinës. Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike si Inxhinier Elektrik i diplomuar. Aktualisht është kandidat për doktoraturë në Universitetin e Evropës Juglindore dhe profesor në Departamentin e Shkencave Kompjuterike.

Ardi Shita

COMING SOON...COMING SOON...COMING SOON...COMING SOON...COMING SOON...COMING SOON...COMING SOON...COMING SOON...COMING SOON...COMING SOON...COMING SOON...COMING SOON...COMING SOON...COMING SOON...COMING SOON...COMING SOONCOMING SOON...COMING SOON...COMING SOON...

Christopher Harrington

Dr. Christopher Harrington aktualisht shërben si Themelues i Institutit për Mësimdhënie dhe Udhëheqje, LLC, Drejtor i Institutit të Kërkimit të Mësimit Virtual në Michigan dhe Drejtor Ekzekutiv i Harrington Education Associates, LLC. Dr. Harrington shërbeu gjithashtu si President i Institutit eLearn, Inc. (një korporatë jofitimprurëse 501(c)(3)), dhe ai ka përvojë në asistimin e dhjetëra distrikteve shkollore në të gjithë Shtetet e Bashkuara në hartimin dhe zbatimin e të përzierave, online dhe programe të personalizuara mësimore.