Skip to content
Job Careers

Karriera

Shkrim-leximi dixhital është thelbësor për ndërtimin e një shoqërie të begatë dhe të drejtë.

Ekipi ynë përbëhet nga anëtarë që punojnë shumë, të përkushtuar e të pasionuar pas arsimit. Ne po rritemi vazhdimisht dhe bashkngjitja me ne të kesh një ndikim, të prekësh jetën e njerëzve dhe të jesh pjesë e një vizioni më të madh për të siguruar që çdo person të mund të përdorë mësimin dixhital për kulmin e potencionalit të tyre. Të gjithë jemi të përkushtuar për të çuar arsimin përpara!

Vende të lira pune

Digital Education/Educational Technology Expert Mbyllur

Instructional Design Manager Mbyllur

Assistant for marketing and public relations​ Mbyllur

Director of Development Mbyllur

Head of Development Mbyllur

Web Developer Intern Mbyllur

Project Instructional Designer Mbyllur

Finance Officer Mbyllur

IT Intern Mbyllur

sq