Skip to content

Rreth nesh

Kush jemi ne?

Qendra Kosovare për Arsim Digjital (KCDE) është organizatë joqeveritare themeluar në vitin 2018 me synim ta nxisë transformimin digjital të arsimit në Kosovë. KCDE synon të ndikojë në politikëbërjen kombëtare përmes avokimit, hulumtimit, partneriteteve dhe trajnimeve. Fokusi kryesor i kësaj organizate është përmirësimi i kualitetit të edukimit në të gjitha nivelet dhe sigurijmi i një rruge për një të ardhme më të mirë për studetët dhe mësimdhënësit në Kosovë.

Puna në ekip

Rritje. Inovacioni. Besim

Our Ekipi Kuotat

“Arsimi është pasaporta për të ardhmen, sepse e nesërmja u përket atyre që përgatiten për të sot”

E. A.

"Gjëja e bukur e të mësuarit është se askush nuk mund ta heqë atë nga ju."     

A. U.

"Edukimi nuk është mbushja e një kovaje, por ndezja e një zjarri."                                       

Gj. K.

Abonohu tani

Për përditësimet e industrisë, rrjetet dhe sinjalizimet e tendencave në kutinë tuaj hyrëse.

Eja dhe na vizitoni

sq