Thirrje për aplikim

Në kuadër të programit Mësimdhënia Online në Nivelin e Duhur i akredituar nga MASHTI është hapur thirrja për aplikim në trajnim i cili implementohet nga Kosova Center for Distance Education. Kjo thirrje është për të gjithë mësimdhënësve në Kosovë. Modulet e trajnimit përfshijnë:  Hyrje në platformat… Read More »Thirrje për aplikim

I nevojshëm investimi në mësimin digjital – 1 kompjuter për 35 nxënës

Qendra e Kosovës për Mësim në Distancë (KCDE) ka mbajtur diskutimin e udhëzuar me temën “Mësimi Digjital në Kosovë”, në kuadër të projektit Zhvillim Inovativ për Avancimin e Arsimit (IDEA 2022). Të pranishëm ishin ekspertë të arsimit digjital, përfaqësues të institucioneve të arsimit, organizata të… Read More »I nevojshëm investimi në mësimin digjital – 1 kompjuter për 35 nxënës

Thirrje për aplikim

Në kuadër të programit Mësimdhënia Online në Nivelin e Duhur është hapur thirrja për grupin e tretë të mësimdhënësve për aplikim në trajnim i cili implementohet nga Kosova Center for Distance Education i mbështur nga GIZ. Kjo thirrje është për të gjithë mësimdhënësit e shkollave… Read More »Thirrje për aplikim

Lansimi i Sistemit të Gjurmimit “ConnectEd Kosova Tracking System” të Qendrës për Arsim në Distancë (KCDE)

Qendra për Arsim në Distancë (KCDE)  në kuadër të programit Connect-ed Kosova me 18 Shkurt lansoi “Sistemin e Gjurmimit të Connect-ed Kosova”. Sistemi i Gjurmimit është zhvilluar si pjesë e projektit Techstitution 4.0, i cili financohet nga UNICEF Zyra në Kosovë dhe Austrian Development Agency, që… Read More »Lansimi i Sistemit të Gjurmimit “ConnectEd Kosova Tracking System” të Qendrës për Arsim në Distancë (KCDE)