Lansimi i Sistemit të Gjurmimit “ConnectEd Kosova Tracking System” të Qendrës për Arsim në Distancë (KCDE)

Qendra për Arsim në Distancë (KCDE)  në kuadër të programit Connect-ed Kosova me 18 Shkurt lansoi “Sistemin e Gjurmimit të Connect-ed Kosova”. Sistemi i Gjurmimit është zhvilluar si pjesë e projektit Techstitution 4.0, i cili financohet nga UNICEF Zyra në Kosovë dhe Austrian Development Agency, që… Read More »Lansimi i Sistemit të Gjurmimit “ConnectEd Kosova Tracking System” të Qendrës për Arsim në Distancë (KCDE)